Hopp til innhold

Faldstammer & stikledninger

Eller ring til os på

+45 88 44 40 44

Generel information

Vitek har en afdeling som kun laver faldstammer og stikledninger. Vi har samlet alt knowhow et sted og kan derfor garantere en stor erfaring og markedets bedste kvalitet. Når vi taler om mindre ledninger, er der et meget stort udvalg af produkter på markedet og ligeså mange installationsmetoder. Vi benytter både koldhærdning, varmt vand, damp og LED til installationer, dette tilpasses opgaven og situationen. Til gengæld anbefaler vi kun nogle ganske få produkter, de overgår alle andre på markedet, så er der ingen grund til at gå på kompromis.

Produkter

Vitek er licenstager for Insituform og langt de fleste installationer udføres med Insituform produkter, da de har det største udvalg, den højeste kvalitet og mere erfaring end nogen anden producent. Alle strømper produceres under ISO9001 certificering og med et ekstremt fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har på trods af det store udvalg, fundet enkelte strømper ude i verden, som overgår Insituforms på helt specifikke områder. Derfor har vi også lavet aftaler om at kunne tilbyde disse produkter, da en Vitek foring skal være verdens bedste. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, sikkerhed og miljø. Vi vil hellere sige nej tak til en opgave, end gå på kompromis med ovenstående. Derfor er Vitek den rette partner for dig. Alle vores strømper har en designlevetid på + 100 år.

I-Flex P

Er en filt foring med Polyurethan kappe. Fordelen ved denne strømpe, er at den kan udvide sig så meget, at den kan springe en dimension. Bøjninger forceres let og den kan komme igennem mange af dem. Strømpen kan leveres fra 30mm til 250mm. Den installeres oftest med LED lys eller varmt vand.

I-Flex S

Er en filt foring med Polyurethan kappe. Fordelen ved denne strømpe, er at den kan strække sig og gå igennem bøjninger, uden at lave folder. Bøjninger forceres let og den kan komme igennem mange af dem. Strømpen kan leveres fra 30mm til 250mm. Den installeres oftest med LED lys eller varmt vand.

Foruden ovenstående, tilbyder vi også en del produkter fra Brawoliner, I.S.T. og mange flere, hvis der er specielle ønsker til dette (kontakt os for mere information eller produktblade)