Hopp til innhold

Drikkevands­ledninger

Eller ring til os på

+45 88 44 40 44

Generel information

Vitek tilbyder nogle unikke produkter til no-dig renovering af drikkevandsledninger. Uanset om der er tale om styrke, dimensioner eller længder, så har vi foringer som overgår alle andre på markedet. Alle Insitumain foringer tilbydes med specielle koblinger der kan tilsluttes standard koblinger på pumper og andre rør.

 

Produkter

Vitek er licenstager for Insituform og langt de fleste installationer udføres med Insituform produkter, da de har det største udvalg, den højeste kvalitet og mere erfaring end nogen anden producent. Alle strømper produceres under ISO9001 certificering og med et ekstremt fokus på miljø og bæredygtighed. Insituform har et meget stort udvalg af foringer til drikkevand og alle har en KIWA godkendelse i Europa. Vi tilbyder de bedste af dem til dig.

Insitumain PP Beyone700

INSITUMAIN

Er en glasfiberarmeret filt foring med polypropylen kappe. Den ideelle dimension er fra Ø250mm. og op til 900mm. Strømpen kan designes til et meget højt indre og ydre tryk samt vakuum. Strømpen inverteres i og kan uden de store problemer forcere bøjninger op til 90 grader og nå længder på godt over 500 meter. Med denne specielle resin, indeholder det færdige produkt, ingen komponenter som ikke er på EU´s liste over ting der må komme i kontakt med fødevarer. En strømpe som overgår alle andre indenfor miljø og sikkerhed.

Insituguard

INSITUGUARD

Er et PE (Polyethylen) rør som leveres i lange rør. Vi svejser dem sammen og herefter foldes de under varme og trækkes eller skubbes ind i det eksisterende rør. Foldemetoden er Insituforms patenterede ”Insitufold” og dette gør at vi ikke har begrænsninger på længder og dimensioner, som tilsvarende produkter der kommer på tromler. Normaldimensionen er fra 200mm. til 1200mm.

Insituguard er identisk med de rør, som installeres over hele verden til drikkevand, forskellen er kun, at vi ikke bruger så meget plads og lang tid, som alle andre.

Foruden ovenstående, tilbyder vi også modificeret PVC og specielle kombi produkter til no-dig renovering af vandledninger (kontakt os for mere information eller produktblade)