Hopp til innhold

Afløb

Eller ring til os på

+45 88 44 40 44

Gravitationsledninger

DUAL GLAND AIR INVERSION

Generel information

Vitek er de eneste i Nord Europa som faktisk kan strømpefore alle dimensioner.

I mindre dimensioner op til 800mm er vores udstyr og produkter sammenlignelige med mange andre, men i dimensioner over 800mm er der stor forskel, da vi benytter Insituforms patenterede DGAI (Dual Glahn Air Inversion) system til installationer op til 1800mm. Når DGAI sammenlignes med traditionelle metoder, er der en besparelse på vandforbrug på over 90% og brændstofforbruget reduceres med over 70%. Systemet bruger under 50% af den normale installationstid. Dette har ikke kun en stor indflydelse på prisen, men også på miljø, sikkerhed og ikke mindst følgeudgifter og gener i form af spærretid på veje og overpumpning.

Vi benytter desuden traditionelle metoder som vandinstallation, UV & LED som supplement til alle vores damp drevne anlæg.

 

Produkter

Vitek er licenstager for Insituform og langt de fleste installationer udføres med Insituform produkter, da de har det største udvalg, den højeste kvalitet og mere erfaring end nogen anden producent. Alle strømper produceres under ISO9001 certificering og med et ekstremt fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har på trods af det store udvalg, fundet enkelte strømper ude i verden, som overgår Insituforms på helt specifikke områder. Derfor har vi også lavet aftaler om at kunne tilbyde disse produkter, da en Vitek foring skal være verdens bedste. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, sikkerhed og miljø. Vi vil hellere sige nej tak til en opgave, end gå på kompromis med ovenstående. Derfor er Vitek den rette partner for dig. Alle vores strømper har en designlevetid på + 100 år.

Insitutube PP

Er en filt foring med polypropylen kappe. Den kan imprægneres med forskellige typer resin og designes til mange udfordringer. Det er den nyeste udgave af verdens første strømpe og den foring som har flest ”meter på samvittigheden” I 2018, var der installeret mere end 50.000 km Insitutube, hvilket er længere end rundt om jorden. Strømpen er yderst fleksibel og kan passere bøjninger op til 90 grader og i længder på over 500 meter. Normaldimensionen er fra 100 til 2650mm.

Insitutube PU

Strømpe i brønd

Er en filt foring med Polyurethan kappe. Den kan imprægneres med forskellige typer resin og designes til mange udfordringer. Det er den originale udgave af verdens første strømpe og den foring som har flest ”meter på samvittigheden” I 2018, var der installeret mere end 50.000km Insitutube, hvilket er længere end rundt om jorden. Det er den billigste strømpe i Vores sortiment. Strømpen er yderst fleksibel og kan passere bøjninger op til 90 grader og i længder på over 500 meter. Normaldimensionen er fra 100 til 2650mm.

I-plus composite

I-plus Composite

Er en filt foring med polypropylen kappe. Den er armeret med kulfiber som er opbygget i en sandwich konstruktion. Dette giver enorm styrke og en langt tyndere foring end de traditionelle filtforinger. Grundet kulfiberkomponenten, koster selve strømpen en del mere, men til gengæld bruges der langt mindre resin til imprægnering og langt mindre energi til installationen. Ved meget store dimensioner er den ofte billigere og lettere at transportere. Strømpen er yderst fleksibel og kan passere bøjninger op til 90 grader og i længder på over 500 meter. Normaldimensionen er fra 800 til 4400mm.

 

Foruden ovenstående, tilbyder vi også modificeret PVC, PE, & glasfiber til no-dig renovering af gravitationsledninger (kontakt os for mere information eller produktblade)